Company

DotX Control Solutions

DotX Control Solutions ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen voor uitdagende regelproblemen die de winst van uw fabriek of systeem verhogen.

Wie zijn wij

Welkom bij DotX Control Solutions. Als een gedreven team van drie experts, hebben wij een gedeelde passie: het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen voor uitdagende regeltechnische problemen die de winstgevendheid van uw installatie of systeem verhogen. Onze reis begon met de ambitie om verder te gaan dan traditionele oplossingen en unieke, op maat gemaakte methoden aan te bieden die écht het verschil maken.

Onze Visie

In een snel veranderende technische wereld streven wij ernaar om altijd een stap voor te blijven. We geloven dat het oplossen van complexe regeltechnische problemen begint met een diepgaand begrip van de unieke behoeften van elk bedrijf. Daarom streven we naar nauwe samenwerking en transparantie in elke fase van een project, van idee tot implementatie.

Onze Geschiedenis

Hoewel ons bedrijf compact is qua omvang, zijn we groot in expertise. Met roots die dateren uit 2007, hebben we ons snel gevestigd als vertrouwde partners voor bedrijven in diverse sectoren – van windturbinebedrijven tot staalreuzen zoals TATA Steel.

Wat ons drijft

Bij DotX Control Solutions zijn we gedreven door innovatie, precisie en resultaten. We zijn trots op de lange-termijn relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten. Of we nu werken aan de ontwikkeling van een digital twin voor een maritiem baggerbedrijf of regeltechnisch advies geven aan toonaangevende industriële spelers, onze focus ligt altijd op het leveren van meetbare resultaten.

Het Team

Ons team is een mix van expertise en enthousiasme. Met specialisten in full-stack ontwikkeling, PLC-programmering, regeltechniek en nog veel meer, zijn we uitgerust om een breed scala aan uitdagingen aan te gaan.

Werk met ons

Als u op zoek bent naar een partner die zich inzet voor uitmuntendheid, diepgang en resultaatgerichte oplossingen, dan nodigen wij u uit om de DotX ervaring te ontdekken. Neem contact met ons op en laten we samenwerken om uw technische uitdagingen om te zetten in triomfen.

dr. ir. Jan Schuurmans

Directeur / Senior Control Engineer

Opleiding: PhD en MSc in Systeem- en Regeltechniek aan de Technische Universiteit in Delft.
Skills: Bedrijfsontwikkeling, leiderschap, consultancy, programmeren, analytisch denkvermogen.

ir. Leo Den Brok

Business Support Manager

Industry veteran with over 30 years of experience in sales and marketing in industry

ir. Jelle Kalsbeek

Senior Control Engineer

Opleiding: MSc in Systeem- en Regeltechniek aan de Technische Universiteit in Delft.
Skills: Regeltechniek, consultancy, algoritme-ontwikkeling, programmeren o.a. in C, C++, Python, Matlab, PHP en PLC, embedded systemen, automatisering.

ir. Pieter van Klaveren

Junior Control Engineer

Opleiding: MSc in Systeem- en Regeltechniek aan de Technische Universiteit in Delft.
Skills: Systeem- en Regeltechniek, algoritme-ontwikkeling, consultancy, programmeren o.a. in Matlab, Python, C++ en PLC, wiskundig modelleren, Microsoft Azure.

nl_NLDutch