Waterbeheerders

Slimme Oplossingen voor Watermanagement:

Voor waterschappen en toeleveranciers biedt Dotx Control Solutions maatwerk in regeltechniek voor watermanagement. Onze oplossingen dragen bij aan een efficiëntere waterverdeling, betere waterkwaliteit en geoptimaliseerde overstromingsbescherming, met een focus op duurzaamheid en ecologisch evenwicht.

Introductie

Bij Dotx Control Solutions begrijpen we de complexiteit en het belang van effectief watermanagement voor waterbeheerders, waaronder waterschappen en toeleveranciers. Met de toenemende druk van klimaatverandering, urbanisatie en de noodzaak voor duurzame ontwikkeling, bieden wij geavanceerde technologische oplossingen om waterbronnen efficiënter, veiliger en duurzamer te beheren.

Onze Expertise

Onze expertise ligt in het ontwikkelen van op maat gemaakte regeltechnische systemen die inspelen op de specifieke behoeften van waterbeheer. Van automatische regeling van waterpeilen en stromingen tot het optimaliseren van waterkwaliteit en -zuivering, onze oplossingen zorgen voor precisie en betrouwbaarheid in alle aspecten van waterbeheer.

Innovatieve Oplossingen

  • Adaptieve Waterpeilregeling: Implementatie van geavanceerde algoritmes om waterpeilen dynamisch aan te passen aan weersvoorspellingen, watergebruik en ecologische eisen.
  • Slimme Irrigatiesystemen: Ontwikkeling van vraaggestuurde irrigatiesystemen die gebruik maken van real-time data om waterverdeling te optimaliseren, verspilling te minimaliseren en landbouwopbrengsten te maximaliseren.
  • Waterkwaliteitsbeheer: Toepassing van AI en machine learning om waterkwaliteit te monitoren en te reguleren, waarbij automatisch wordt ingegrepen wanneer afwijkingen worden gedetecteerd.
  • Overstromingspreventie: Gebruik van voorspellende modellen en regeltechnieken om overstromingsrisico’s te minimaliseren en tijdig preventieve maatregelen te nemen.

Succesverhalen

Wij delen graag enkele van onze succesverhalen waarbij onze technologieën hebben bijgedragen aan het oplossen van complexe watermanagementuitdagingen, zoals het stabiliseren van waterpeilen in natuurgebieden, het verminderen van overstromingsrisico’s in stedelijke gebieden, en het verhogen van de efficiëntie van waterzuiveringsinstallaties.

Samenwerken met Dotx

Bij Dotx Control Solutions streven we naar een nauwe samenwerking met waterbeheerders om duurzame en innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij hun unieke uitdagingen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan een toekomstbestendig watermanagement.

Contact

Neem contact op met:

Leo Den Brok

M: +31652007300

E: l.denbrok@dotxcontrol.com

nl_NLDutch